V Spote si od stredy môžete vychutnať kvalitnú taliansku kávu, tak ako sa na štýlový co-working patrí…

2013-08-07 09.53.29-1

Ako som tak hútal, na ktorých miestach môjho pohybu v rámci mladej podnikateľskej komunity mi chýbala kvalitná kava, hneď mi prišiel na rozum The Spot. Kto nepoznáte tento unikátny projekt, kliknite na ich stránku a budete prekvapení akú hodnotu tam nájdete pre rozvoj vášho projektu, podnikania, či samotnej osobnosti.

Rýchly brainstorm a ide sa na vec…

Z môjho pohľadu chcem oceniť najmä prístup Ivana Debnára, ktorému som dropol jeden email a v priebehu 3 dní sme už sedeli v Spote a rozoberali s jeho tímom šikovných dievčat možnú spoluprácu. Človek tak hneď vidí, že zmysel mojho podnikania založený predovšetkým na vzdelávaní zákazníkov, ale aj širokej verejnosti má skutočne zmysel.

dasdfa

Po našom hodinovom stretnutí sme sa dohodli na tom, že budem na raňajkách v Spote rozprávať o konkrétnom zapojení optimálnej výživy do praxe a to tak, že si vždy povieme, ktoré veci patria do skutočej výživy a ktoré sa tak iba tvária…

Nabudúce sa napríklad dozviete skutočnú pravdu o cereáliách a 2 dôležité stratégie pre zabezpečenie správneho štartu do vášho dňa.

V spote už vedia pravdu o káve a jej vplyve na naše zdravie …

Na prvých vzdelanostných raňajkách v Spote som si pre účastníkov pripravil kompletnú prednášku o svete kávy, pričom mnohí boli prekvapení, že kava vôbec nemusí byť taká škodlivá pre naše zdravie ako sa traduje v spoločnosti. Tak ako pri jedle, v prvom rade záleží na kvalite a forme prípravy, čo je aj mojím poslaním – odovzdať ďalej a naučiť tak ľudí robiť lepšie a zdravšie voľby každý deň.

Ochutnali sme spoločne 4 rôzne kávy, pričom sme prešli od kyslejšej zmesi 100% Arabík až po klasický taliansky “Speciale Bar” príznačný svojím silným telom. Týmto spôsobom mali “domáci aj hostia“  priamu možnosť vybrať si kávu, ktorá najviac sedí ich chuťovým pohárikom. V porovnaní s klasickými dodávateľmi, ktorí často len naordinujú zmes cenovo vyhovujúcu odberateľovi a nechajú ho v domnienke, že kupuje kvalitnú kávu (napríklad Lavazzu), CoffeeChef aj v Spote dal možnosť výberu a poskytol komplexné kávové poradenstvo.

Zároveň sme sa naučili, že veľké presso nie je tá idealna voľba, pročom sme nastavili kávovar tak, aby produkoval správny štandard zdravého espressa. Na základe tohto espressa si tak všetci môžu pripraviť zdravú kávu a ja si tak môžem byť istý, že keď si v Spote dá niekto kávičku tak pri správnom dávkovaní zažije to správne gastronomické potešenie a zabezpečí si adekvátne povzbudenie k svojej práci.

Ďalšie zaujímavé prednášky a vplyve výživy na výkon nielen začínajúceho podnikateľa

dasfasfNajviac ma však teší a motivuje, že som pri tejto aktivite stretol veľa zaujímavých ľudí, ako napríklad Peter Dendis z Tarantuly, ktorí ma za krátky čas skutočne obohatili. Spolu s tímom The Spot už pripravujeme sériu večerných prednášok, kde sa dozviete o najnovších poznatkoch z vedy a výskumu, a budete sa môcť zapojiť do otvorenej diskusie pri ktorej budeme rozoberať súčasný stav našej výživy a jej vplyv na náš výkon. Prednášky sa vždy zúčastní aj vybraný hosť, úspešný podnikateľ, či mentor, ktorý sa k danej problematike vyjadrí zo svojho pohľadu, pričom očakávam, že tak spoločne nájdeme možné riešenia a iniciujeme projekty pre zlepšenie životosprávy na Slovensku.

 

Neviem sa už dočkať ďalších raňajok na ktoré vás srdečne pozývam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Tipy na zlepšovanie životosprávy, zdravé a chutné recepty, výnimočné potraviny pre telo aj myseľ

Pridajte sa k viac ako 39 000 odberateľom newslettra a spoznávajte súvislosti vplyvu jedla na váš život.